Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami

Etusivu » Ajankohtaista


Ajankohtaista

Avoimia työpaikkoja!


27.05.2020

AUTOTEKNIIKAN OPETTAJA/LAPPAJÄRVEN TOIMIPISTE


Etsimme joukkoomme omatoimista ja aktiivista autotekniikan osaajaa, opettajaksi ammatilliseen koulutukseemme. Olet koulutukseltasi ajoneuvotekniikan insinööri, tai DI, tai ins.YAMK. Sinulla on kokemusta ajoneuvosähköstä ja testausmenetelmistä. Olet kiinnostunut uudesta teknologiasta ja haluat oppia lisää. Pystyt myös ohjaamaan ja opastamaan muita ja toimimaan tiimin vetäjänä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta työskentelet mielellään myös ryhmässä.

Odotamme sinulla olevan alan perustaidot hyvin hallussa, mutta tärkeää on myös asenne ja halu oppia uutta. Olet myös halukas osallistumaan osaamisalasi koulutuksiin ja lähiesimieskoulutukseen. Sinulla on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys tai olet halukas hankkimaan sen. Arvostamme tiimipedagogiikan tuntemusta.
Työsuhde alkaa 1.8. 2020 ja on alkuun määräaikainen (1 vuotta). Työsopimuksessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Tehtävän palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja tiivistämme ja laajennamme yhteistyötämme alueen yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Osaamisen kehittämisessä painotamme tekemällä oppimista ja pyrimme integroimaan teoriaopinnot tiiviisti käytännön tekemiseen. Opettajat toimivat opiskelijoiden ohjaajina ja valmentajina.

 

Tiedustelut:

Rehtori Matti Väänänen; Puh: 0406317305, matti.vaananen@jamin.fi
Koulutusalajohtaja Ilkka Ylinen, Puh: 0444657165, ilkka.ylinen@jamin.fi

Hakemukset 5.5.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen info@jamin.fi,

viestin otsikoksi ”Autotekniikan opettaja”

 

-----------

TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN (IT-TUKIHENKILÖ) PERUSTUTK. PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA/KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ/ALAJÄRVEN TOIMIPISTE

 

Tehtävään täytetään aluksi määräajaksi ajalle 1.8.2020 – 30.4.2022, mutta tehtävä todennäköisesti jatkuu. Tehtävään palkattavan henkilön työtehtäviin kuuluvat tieto- ja viestintätekniikan (IT-tukihenkilö) ammattiaineiden opetustehtävät sekä kaupan ja tietojenkäsittelyn yksikön koulutuspäällikön tehtävät 50 % osuudella työajasta. Tehtävään valittu hoitaa koulutuspäällikön tehtäviä määräajan. Valittavan henkilön tehtäviin voi kuulua myös lukujärjestyssuunnittelua ja opiskelijahallintojärjestelmän vastaavan tehtäviä sekä liiketoiminnan pt kuuluvien aineiden ja yhteisten aineiden opetusta sekä opetusta soveltuvissa aineissa muissa toimipisteissä. Edellytämme hakijoilta asetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä sekä kokemusta alan opetustehtävistä. Arvostamme esimieskokemusta ja Priimus/Kurre/Wilma ohjelmistojen hallintaa, osaamista lukujärjestystyöstä, tiimipedagogiikan tuntemusta ja kokemusta verkko-opintojen kehittämisestä ja työelämäyhteistyöstä.

 

Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteiden ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n vuosityöaikajärjestelmän mukaisesti, koulutuspäällikön tehtävien hoidosta maksetaan kuntayhtymän määrittelemä lisä. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa myös muun koulutuksen tai kokemuksen omaavat henkilöt huomioidaan hakijoina.

 

Hakemukset 3.6.2020 klo 14.00 mennessä osoitteeseen info@jamin.fi,

viestin otsikoksi ”Koulutuspäällikkö”

 

Tiedustelut:

Rehtori Matti Väänänen, matti.vaananen@jamin,fi  p. 040-6317305

Koulutusalajohtaja Henna Latvala, henna.latvala@jamin.fi, p. 040-3580 922

-----------

ASUNTOLANHOITAJA/LAPPAJÄRVEN JA KUREJOEN TOIMIPISTEET

 

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen asuntolanhoitajaa Kurejoen ja Lappajärven toimipisteisiin 1.8.2020 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk koeaikaa. Asuntolanhoitajan tehtäviin kuuluu opiskelijamajoituksen järjestäminen ja valvominen sekä vapaa-ajan toiminnan järjestäminen molemmissa toimipisteissä.

 

Työ edellyttää kykyä joustavaan ja ripeään toimintaan, vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä sekä mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta että kokemusta nuorten kanssa toimimisesta tai nuorisotyön ohjauksesta. Arvostamme myös motivaatiota tehdä työtä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa sekä reipasta asennetta.

 

Palkkaus ja palvelussuhteiden ehdot määräytyvät kunnallisen KVTES:n mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote.

 

Hakemukset 3.6.2020 klo 14.00 mennessä osoitteeseen info@jamin.fi,

viestin otsikoksi ”Asuntolanhoitaja”

 

Tiedustelut:

Koulutusalajohtaja Henna Latvala, p. 040 3580 922, henna.latvala@jamin.fi

Kurejoen toimipiste

Koulutusalajohtaja Ilkka Ylinen, p. 044 4657 165, ilkka.ylinen@jamin.fi

Lappajärven toimipiste

 

 


Takaisin uutisiin
wsd