Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami

Etusivu » Ajankohtaista


Ajankohtaista

OUTLOAD kerää jälleen Järviseudun tietokoneharrastajat yhteen paikkaan!


15.03.2016

OUTLOAD on toista kertaa järjestettävä verkkopelitapahtuma, joka on suunnattu kaikille tietokoneista ja verkkopelaamisesta kiinnostuneille nuorille. Tapahtumaan on varattu 100 tietokonepaikkaa. Tapahtumajärjestäjinä toimivat Järviseudun ammatti-instituutti JAMIn datanomiopiskelijat.

 

OUTLOADin tarkoituksena on kerätä Järviseudun tietokoneista kiinnostuneet nuoret yhteen paikkaan, jossa samanhenkiset voivat harrastaa yhdessä ja löytää uusia ystäviä. OUTLOAD on matalan kynnyksen tapahtuma, johon kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita. Tapahtuman suositusikä on 13 vuotta ja tätä nuorempien kehotetaan osallistumaan tapahtumaan vanhempiensa seurassa.

 

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon verkkosivujen lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa, 9.4.2016. Tapahtuma alkaa lauantaina 16.4.2016 kello 12.00 ja päättyy sunnuntaina 17.4.2016 kello 18.00. Tapahtumapaikkana toimii Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven toimipisteen juhlasali osoitteessa Hoiskontie 25.

 

Kuten yleensä laneilla, myös OUTLOADeilla pelataan peliturnauksia. Main-turnaus pelataan Counter-Strike: Global Offensive pelissä. CSGO -turnauksen palkintojen arvo on yhteensä 650 euroa.

 

Tapahtumassa on jatkuva järjestyksenvalvonta. Tapahtuma on päihteetön.

 

Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Järviseudun ammatti-instituutti, JAPO, ABC Alajärvi, Järvinet, Finnkatsastus, Pizzeria Albert ja Pitkäsen Sora.

 

Alaikäisten nuorten vanhemmat voivat ottaa halutessaan yhteyttä tapahtuman järjestämistä valvovaan opettajaan.

 

Mikko Kalijärvi
050 371 7349
mikko.kalijarvi@jamin.fi


Takaisin uutisiin
wsd