Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Järviseudun ammatti-instituutti Jami
Hakuohjeet
Jamin hakulomake
Tutkinnot
Kaksoistutkinto
Opintojen tukipalvelut
Perustietoa ammatillisesta koulutuksesta
Opetussuunnitelmien perusteet

Etusivu » Hakijalle » Tutkinnot » Kokki


Kokki

Hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkinto 180 osp
Kokin osaamisala

Tutkinto opiskellaan Lappajärven toimipisteessä

 

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

  • esim. äidinkieli, matematiikka

Ammatilliset tutkinnon osat 135 osp

 

Kaikille pakolliset tutkinnon osat (90 osp)

  • Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen 30 osp
  • Lounasruokien valmistus 40 osp
  • Annosruokien valmistus 20 osp

Kaikille valinnaiset tutkinnon osat (45 osp)

  • A la carte -ruoanvalmistus 20 osp
  • Kahvilapalvelut 15 osp
  • Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 15 osp
  • Pikaruokapalvelut, 15 osp
  • Suurkeittiön ruokatuotanto 20 osp
  • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 20 osp
  • Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp
  • Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp
  • Yrityksessä toimiminen 15 osp

Vapaasti valittavat tutkinnon osat 10 osp

  • mahdollisuus tutustua myös oman koulutusalan tai muiden alojen ammattitaitoa täydentäviin opintoihin

Ammatillisiin opintoihin sisältyy työssä oppimista 30 osp

 

› Opetussuunnitelma (pdf)

 

Yhteyshenkilöt ruokatuotannon tutkinnossa

Merja Tomperi-Olkkonen, puh. 044 4657 149
merja.tomperi-olkkonen@jamin.fi
Maarit Rauma, puh. 040 502 8804
maarit.rauma@jamin.fi
Paula Murtoniemi, puh. 044 4657 129
paula.murtoniemi@jamin.fi

 

Ajoneuvoasentaja
Automaatioasentaja
Datanomi
Koneistaja-levyseppähitsaaja
Luonto-ohjaaja
Maaseutuyrittäjä
Merkonomi
Puuseppä
Puutarhuri
Kokki
Sähköasentaja
Talonrakentaja
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Ympäristönhoitaja
Luonto- ja ympäristöneuvoja

 

wsd